Eventyr

Vil du oppleve en ny og (enda mer) spennende side av Las Vegas og Nevada? Vi tilbyr turer til elverafting i Black Canyon, prøv zipline, besøk Death Valley, tur i Red Rock Canyon og the rocky gap road eller nyt en vakker tur i luftballong. Vi tilbyr også forskjellige skyteopplevelser, hvor du kan prøve å avfyre noen ikoniske våpen.

Eventyr
 
Red Rock Canyon med Rocky Gap Road eventyrtur

Red Rock Canyon med Rocky Gap Road eventyrtur

Red Rock Canyon med Rocky Gap Road eventyrtur er en må-prøves tur for alle med en eventyrlig sjel. Denne 5-timers turen tar deg langs den populære 20 kilometers naturskjønne kjøreturen med stopp på besøkssenteret, Calico Hills og forskjellige utsiktspunkter og opp Rocky Gap Road.

Fra 1076 kr
Black Canyon elverafting eventyr

Black Canyon elverafting eventyr

Dra på elverafting og opplev vakre fosser, varme kilder, ta et avkjølende bad i Colorado River, se storhornet ørkensau, havørn, store blå hegrer og mye mer. Book din Black Canyon elverafting eventyrtur i dag!

Fra 1391 kr
Death Valley heldagstur

Death Valley heldagstur

Reis til en av de mest unike landskapene på jord, mens vi reiser til hjertet av Death Valley nasjonalpark. Turen inkluderer utrolige bildemuligheter på Zabriskie Point, en fantastisk vakker kjøretur gjennom Artist’s Pallet og Bad Water saltsletter, som med dets 85 meter under havnivå er det laveste punktet i den vestlige hemisfære. Book nå!

Fra 2013 kr
Luftballongtur

Luftballongtur

Prøv en fantastisk luftballongtur, varende fra 45 minutter til 1,5 timer i luften etterfulgt av en champagnekål! I løpen av flyturen din får du en spektakulær utsikt over de vakre Red Rock Mountains og den berømte Las Vegas Strip. Book luftballongturen din i dag!

Fra 2259 kr
Zip-line eventyrtur med Flightlinez Bootleg Canyon

Zip-line eventyrtur med Flightlinez Bootleg Canyon

Ser du etter en annerledes og morsom aktivitet å gjøre utenfor Las Vegas? Da bør du bli med på et spennende zip-line eventyr med Flightlinez Bootleg Canyon! Kjør zip-linen over det naturskjønne ørkenlandskapet og pust inn frisk fjelluft. Kjøp billettene dine her!

Fra 1569 kr
Madame Tussauds Las Vegas

Madame Tussauds Las Vegas

Slipp køen til det verdenskjente voksmuseet Madame Tussauds Las Vegas med forhåndsbestilte billetter! Ta med hele familien på masse moro for folk i alle aldre. Heng med stjernene. Gratis for barn under 4 år!

Fra 287 kr
Norsk
scroll flags right
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn