Grand Canyon

Opplev det geologiske mirakelet bedre kjent som Grand Canyon. Vi tilbyr turer til både sør- og vestfeltet. Blant annet inkluderer turene våre eldgamle Joshua Tree Forest, Hualapai Indian Country, panoramautsikt over Grand Canyon fra Eagle Point og Grand Canyon Skywalk. Hvis du leter etter den ultimate Grand Canyon-opplevelsen, så prøv vår heldagstur som kombinerer en tur til vestfeltet av Grand Canyon med en helikoptertur, en båttur på Colorado River og en spasertur over nye Grand Canyon Skywalk.

Grand Canyon
 
Grand Canyon South Rim-tur

Grand Canyon South Rim-tur

Opplev det geologiske underet Grand Canyon. På denne turen får du en pause fra neonjungelen i Las Vegas, når vi tar deg med til et sted du aldri kommer til å glemme. Bilder er ikke beskrivende nok, storheten til Gran Canyon må oppleves i virkeligheten. Book din tur allerede i dag!

Fra 1494 kr
Grand Canyons vestkant tur

Grand Canyons vestkant tur

Besøk Grand Canyons vestkant, se ut over canyon fra Eagle Point, besøk Hualapai indianerne, spis lunsj med spektakulær utsikt fra Skywalk Cafe og mye mer. Book en tur til Gran Canyon som du aldri kommer til å glemme!

Fra 2078 kr
Grand Canyon vestkant tur inkl. Skywalk billetter

Grand Canyon vestkant tur inkl. Skywalk billetter

Vest-Arizonas mest gjenkjennelige landemerke og et sant naturvidunder - Grand Canyon. Turen inkluderer en gåtur over Grand Canyon Skywalk, et fotostopp ved Hoover Dam, lunsj på Skywalk Café, Guano og Eagle Point stopper og mye mer. Kjøp billettene dine allerede i dag og få en opplevelse som ikke ligner noen andre.

Fra 2402 kr
Grand Canyon vestkanttur inkl. helikopter, båt & Skywalk

Grand Canyon vestkanttur inkl. helikopter, båt & Skywalk

Leter du etter den ultimate Grand Canyon opplevelsen? Da trenger du ikke lete mer! Hva med en heldagstur som kombinerer en tur til Grand Canyons vestkant med en helikoptertur, et båtcruise på Colorado River og en gåtur over den nylig åpnede Grand Canyon Skywalk? Book turen din her!

Fra 6103 kr
Norsk
scroll flags right
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv