Ticmate
Billetter til internasjonale begivenheter
Aktiv i 130 land på 6 kontinenter

Om LasVegasBilletter.no

LasVegasBilletter.no er et svenskeid selskap med kontorer i Sverige, København og Barcelona. LasVegasBilletter.no visjon er å hjelpe personer som er interessert i å bestille billetter til forestillinger, konserter, turer og sightseeing i Las Vegas på en rask, sikker og smart måte. Takket være lokale avtaler og forbindelser kan vi alltid tilby kompatible priser, og vi kan også klare å få tak i billetter til forestillinger som er utsolgt lokalt i Las Vegas. Som klient hos oss, kan vi garantere deg at vi vil gjøre vårt ytterste for at ditt opphold i Las Vegas skal bli så fantastisk som du har drømt om.
 

Et forretningsideal drevet av lidenskap og interesse

Mannen bak LasVegasBilletter.no Mr. Marcus Moeschlin har en ekte lidenskap for fotball, musikaler, konserter, attraksjoner og andre arrangementer. Allerede, da han var bare 18 år organiserte han turer til rockekonserter i Sverige. Hans karriere har alltid fokusert på å gi mennesker storslåtte begivenheter og internasjonale erfaringer til konkurransedyktige priser. Ikke minst i løpet av den tiden han var eier av Box Office i Sverige. Marcus er også blant få digitale pionerer innen arrangementvirksomhet, så tidlig som 1990 var han med på å opprette Global Tickets, et unikt nettverk der 22 land kunne kjøpe og selge internasjonale billetter seg i mellom elektronisk. Den gang brukte konkurrenter fortsatt faks, teleks og telefon. Det banebrytende prosjektet Global Tickets mottok "The Queen's Award" i 1992 for beste eksportidé.

På våre kontorer i Copenhagen, Barcelona og Stockholm finner du Mr. Kim Harbers, Ms. Lene Aagesen, Ms. Camilla Bidstrup, Ms. Lea Levach, Ms. Jessica Horton and Mrs. Anna Leppaniemi. Alle sammen har en iboende lidenskap for alle typer arrangement rundt om i verden, spesielt for musikaler og sport. Kort sagt, mange års erfaringer ligger bak LasVegasBilletter.no som betyr at LasVegasBilletter.no er et lokalt selskap med globale nettverk og ambisjoner.
 

LasVegasBilletter.no eies av Ticmate

Marcus Moeschlins hovedselskap Ticmate har eksistert siden 2006, og vokser stadig for hvert år. Ticmates visjon er å være Europas ledende leverandøren av billetter og internasjonale arrangementer. Som en del av den strategien, har Ticmate lansert sin første musikalside; LondonMusikaler.se. I dag, finner du LondonMusikaler.se på 10 forskjellige språk i mer enn 10 land inkl. LondonMusikaler.no. Visjonen til LasVegasBilletter.no er å være tilgjengelig på mer enn 17 språk, og ha kunder i mer enn 60 land. I 2009/10 lanserte Ticmate også en webside for salg av fotballbilletter i Spania og Italia: LondonFotball.no, BarcelonaFotball.no, ItaliaFotball.no og MadridFotball.no pluss de veldig populære sidene LondonBilletter.no, ParisBilletter.no, NewYorkBilletter.no, RomaBilletter.no, PrahaBilletter.no, BarcelonaBilletter.no, MadridBilletter.no og BerlinBilletter.no. Ticmate vil fortsette å innføre nye websider som tilbyr inngangsbilletter til andre arrangementer enn musikaler, fotball og andre typer sport. I styret finner du, utenom CEO Marcus Moeschlin, Ole Oftedal og Jan Friedman. Både Oftedal og Friedman har mange års erfaringer, både innen bedriftsledelse og som styre innen handel, reise og media.

Marcus Moeschlin

 

Norsk
scroll flags right
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv