Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Grand Canyon South Rim-tur

Lignende kategorier

Grand Canyon South Rim-tur

 
Fra kr 1,334

Opplev det geologiske underet bedre kjent som Grand Canyon. På denne turen får du visket bort noe av neonjungelen som er i Las Vegas, og tar deg til et sted som du aldri glemmer. Bilder gjør ikke opp for seg, storheten av Gran Canyon må oppleves i virkeligheten.

Dagen din starter ved å dra fra den berømte Las Vegas Strip. Mens vi kjører mot Grand Canyon, vil turguiden din fortelle om områdets mest historiske og interessante fakta om spanske oppdagere, flere innfødte kulturer, og de tidligere vestlige bosettere i nordlige Arizona.

Når vi kommer til det eksklusive National Geographic besøkssenter får du en deilig lunsj og tid til å gå på litt souvernir shopping før vi kjører videre til Grand Canyon nasjonalpark.

Ved ankomst får du fri tid ved Mather Point til å utforske stiene som går langs canyons kant eller enkelt ta inn den imponerende utsiktet over Grand Canyon. Mens vi kjører dypere inn i nasjonalparken gjør vi noen stopp for flere sightseeinger, ved Bright Angel Lodge, en av de originale hotelldestinasjonene i Grand Canyons sørkant, lokalisert helt på kanten av selveste Grand Canyon.

Høydepunkter:

- Bildestopp ved Hoover Dam fra den fantastiske O’Callaghan-Tillman broen

- Se den utdødde vulkanen 'Fortification Hill'

- Lunsj serveres i National Geographics besøkssenter

- Besøk det villeste og dypeste punktet i Grand Canyons sørkant (mer enn 2500 meter dypt og 33 kilometer langt)

- Kjør med en luksusbuss utstyrt med toalett og air-condition

- Gratis show billetter

Varighet: 14 timer

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv ut biletten din og ta den med på turen.

- Denne turen inkluderer gratis hotelltransport fra og til for gjester som bor på hoteller i nærheten av The Strip. Senere i bestillingsprosessen spør vi deg om hotellopplysninger. Tidspunkt for henting er mellom kl.06:00 og 07:30.

- 24 til 48 timer før turdatoen din, ber vi deg ringe vår turagent for å avtale tidspunkt for henting på hotellet ditt i nærheten av The Strip. På e-billetten som du mottar etter at du har fullført bookingen er vår agents avgiftsfrie nummer oppgitt.

- Turen er på engelsk.

- Barnebilletter er tilgjengelig for barn under 2 år.

- Følgende gjenstander er ikke tillatt på bussturen grunnet sikkerhetsregler i Hoover Dam: Bagasje, store ryggsekker, kofferter, stresskofferter, kjølebagger og alkohol.

Åpningstider

Turen går fra kl.07:30-21:30

Bestill

tir, 11 aug 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 14 timer

Veibeskrivelse

Grand Canyon South Rim-tur

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine