Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Grand Canyons vestkant tur

Lignende kategorier

Grand Canyons vestkant tur

 
Fra kr 1,573

Reis fra Las Vegas gjennom den eldgamle Joshua Tree skogen til vestkanten av Grand Canyon, mens guiden din deler kunnskap om de forskjellige synene og forteller historien om Grand Canyon. Når du står der og ser ut over omgivelsene, kommer du til å bli målløs av utsiktene over dette unike landskapet og dets vakkerhet.

På Grand Canyons vestkant kommer vi til å besøke Hualapai indianland. Her får du mange fantastiske bildemuligheter med verten fra Hualapai indianerne. Du får også oppleve den eldgamle geologiske steinformasjonen av Grand Canyon fra Guano Point.

Besøk Eagle Point som har blitt formet over tusen av år, som om en ørn har blitt integrert inn i Grand Canyons vegger. Nyt lunsjen din på den nylig åpnede Skywalk Cafe mens du har et overblikk over Grand Canyon, dette er virkelig en unik lunsjopplevelse. Ta inn den imponerende panoramiske utiskten over Grand Canyon fra Eagle Point, hvor du kan oppleve den nyeste attraksjonen - Grand Canyon Skywalk.

Etter disse to fantastiske utsiktspunktene kjører vi nedover mot Hualapai Ranch hvor du på noen dager kan oppleve et ville vesten show med gamle vestens skuddvekslinger.

Vennligst merk: Grand Canyon Skywalk billetter er tilgjengelig med en tilleggskostnad.

Høydepunkter:

- Eagle Point, hjemmet av Grand Canyon Skywalk (Tilleggsbilletter)

- Guano Point, hjemmet av Hualapai market

- 4 timer utforskning av Grand Canyons vestkant

- Luksuriøs buss med air-condition og panoramavindu

- Fotostopp ved Hoover Dam fra O'Callaghan-Tillman forbindende bro

Varighet: 12 timer

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv ut billetten din og ta den med på turen.

- Denne turen inkluderer gratis hotelltransport for gjester som bor på hoteller i nærheten av The Strip. Senere i bestillingsprosessen spør vi deg om hotelldetaljer. Henting er mellom kl.06.00 og 07.30.

- 24 til 48 timer før turens dato, ber vi deg om å ringe vår agent for å avtale tidspunkt for genting på hotellet ditt i nærheten av The Strip. På e-billetten som du mottar etter at bookingen din er fullført, vil vår agents avgiftsfrie telefonnummer være oppgitt.

- turen er på engelsk.

- Barnebilletter er tilgjengelig for barn under 2 år.

- Følgende gjenstander er ikke tillatt på bussturen grunnes sikkerhetsregler på Hoover Dam: Bagasje, store ryggsekker, kofferter, stresskofferter, kjølebager og alkohol.

- Turen inkluderer henting på de fleste hotellene i Las Vegas Strip og downtown området.

Åpningstider

Turen går fra kl.07:30 - 18:30

Bestill

tor, 24 sep 2020

Veibeskrivelse

Grand Canyons vestkant tur

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine