Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter i Las Vegas

Velkommen til fantastiske Las Vegas - og velkommen til Lasvegasbilletter.no!Her kan du enkelt og raskt bestille billetter til show, konserter og turer i Las Vegas. Opplev en av Cirque du Soleils mange Vegas-show! Eller hva med å se og høre Celine Dion LIVE i Las Vegas? Vi tilbyr også billetter til turer og sightseeing på The Strip i Las Vegas, og turer til Hoover Dam. Eller hva med en helikoptertur over Grand Canyon?

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Lake Mead middagscruise

Fra kr 1,330

Kom deg ut fra Las Vegas med en dag med frisk luft og sol, og gå ombord på et fantastisk cruise, kalt Desert Princess. Opplev den fantastiske kveldsutsikten, det unike sceneriet og dyrelivet som omgir Lake Mead.

Fartshjulbåten i mississippi-stil ble bygd spesielt for å seile ned det blå og stille vannet i Lake Mead. På innsiden av de to lukkede dekkene er det klimakontroll som holder det kaldt og ute på det åpne dekket kan du føle vinden i håret og ørkensolen i ansiktet.

Nyt en deilig kveldstur mens du seiler ned Lake Mead, en av verdens største menneskelagde innsjøer. Du får også sjansen til å få utsikt over den unike Hoover Dam som står over deg.

Mens du er ombord på Desert Princess, kommer du til å nye en fullretters middagsopplevelse, inneholdene et utvalg av førsteklasses ribbe, sjømat, kylling, pasta og vegetarretter. Det er også muligheter for å kjøpe alkohol ombord på båten.

Høydepunkter:

- 2 timers Lake Mead middagscruise

- Transport med en luksusbuss

- Bildestopp ved det ikoniske 'Welcome to Las Vegas' skiltet

- Middagsutvalg med kjøtt, kylling, sjømat, pasta eller vegetarretter.

Varighet: Omtrent 6 timer

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv ut billetten din og ta den med på turen din.

- Denne turen inkluderer gratis transport fra og til hoteller som er i nærheten av The Strip. Senere i bestillingsprosessen spør vi deg om hotellopplysninger. Henting er mellom kl.13:30 og 15:00.

- 24 til 48 timer før turdatoen din, må du ringe til vår agent for å avtale hentetid på ditt hotell i nærheten av The Strop. På e-billetten som du mottar etter at du har fullført bookingen, vil vår agents avgiftsfrie telefonnummer være oppgitt.

- Turen er på engelsk.

- Barnebilletter er tilgjengelig for barn under 2 år.

- Hotelltransport er tilgjengelig for hoteller på Las Vegas Strip og downtown området.

- Turen opererer på søndager, tirsdager og torsdager.

Åpningstider

Lake Meads middagscruise varer i omtrent 6 timer, fra kl.15:45.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 6 timer

Veibeskrivelse

Lake Mead middagscruise

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine