Søk billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Las Vegas Night Strip tur m. Champagneskål

Fra kr 384

Bli med oss på tur til den berømte Las Vegas Strip! Vår første stopp kommer til å være ved det berømte 'Welcome to Las Vegas' skiltet for bildemuligheter og en champagneskål.

Utforsk verdens største sjokkoladefontene, mens du nyter en titt på innsiden av Bellagio konservatoriet. Du får også se Bellagio hotells spektakulære fonteneshow. Det er et fantastisk show og en av de største kjente fonteneshow. Bli imponert når fontenen skyter vann 75 meter opp i luften og opplev hvordan fontener er koreografert til musikk, inkludert sanger som "Viva Las Vegas", "Luck Be a Lady" og "My Heart Will Go On. 

Vi har spart det beste til slutt, da du får nyte de mest populære lys- og lydshowene i Las Vegas, brakt til deg i "Viva Vision" mens de spiller "Tribute to Queen" på Fremont Street Experience.

Høydepunkter:

- Bildestopp ved det ikoniske 'Welcome to Las Vegas' skiltet

- Transport i en luksus partybuss

- Største sjokkoladefontenen i verden

- Opplev den største kjente vannfontene 

Varighet: Omtrent 3 ½ time

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv ut billetten din og ta den med på turen din.

- Denne turen inkluderer gratis transport fra og til hoteller som er i nærheten av The Strip. Senere i bestillingsprosessen spør vi deg om hotellopplysninger. Henting er mellom kl.17:30 og 19:00.

- 24 til 48 timer før turdatoen din, må du ringe til vår agent for å avtale hentetid på ditt hotell i nærheten av The Strip. På e-billetten som du mottar etter at du har fullført bookingen, vil vår agents avgiftsfrie telefonnummer være oppgitt.

- Turen er på engelsk.

- Las Vegas Night Strip turen er kun for voksne i alderen 21 år og eldre.

- Hotellhenting er tilgjengelig fra hoteller i Las Vegas Strip og downtown området. Hentetid er mellom kl.17:30-18:50.

- Denne turen opererer torsdag, fredag og lørdag.

Åpningstider

Turen varer omtrent i 3 1/2 time.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 3 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

Las Vegas Night Strip tur m. Champagneskål

×