Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter i Las Vegas

Velkommen til fantastiske Las Vegas - og velkommen til Lasvegasbilletter.no!Her kan du enkelt og raskt bestille billetter til show, konserter og turer i Las Vegas. Opplev en av Cirque du Soleils mange Vegas-show! Eller hva med å se og høre Celine Dion LIVE i Las Vegas? Vi tilbyr også billetter til turer og sightseeing på The Strip i Las Vegas, og turer til Hoover Dam. Eller hva med en helikoptertur over Grand Canyon?

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Info om arenaen:

Luxor

Luxor

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Blue Man Group - Las Vegas

Blue Man Group - Las Vegas

Fra kr 753

Blue Man Group i Las Vegas kan ikke forklares, de må oppleves LIVE! Bestill billetter til Blue Man Group i Las Vegas her og bli blåst vekk av begeistring!

Blue Man Group har turboladet sitt nyeste show i Las Vegas med elektrisk musikk, sensasjonell teknologi og nye innovative måter å kommunisere med publikum på. Den nye, mega-forsterkede forestillingen er en spennende og energifylt opplevelse med oppfinnsome instrumenter, et humoristisk syn på roboter og kreativitet, og en imponerende reise igjennom hjernens nervenettverk.

Hver kveld i Las Vegas, leverer Blue Man Group et ekstraordinært spetakkel så vel som en sjelfull og fundamental euforisk opplevelse som gir deg følelsen av å være glødende og levende og nærmere knyttet til de rundt deg.

Veibeskrivelse

Luxor

Adresse
3900 S. Las Vegas Blvd Las Vegas NV US

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine