Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter i Las Vegas

Velkommen til fantastiske Las Vegas - og velkommen til Lasvegasbilletter.no!Her kan du enkelt og raskt bestille billetter til show, konserter og turer i Las Vegas. Opplev en av Cirque du Soleils mange Vegas-show! Eller hva med å se og høre Celine Dion LIVE i Las Vegas? Vi tilbyr også billetter til turer og sightseeing på The Strip i Las Vegas, og turer til Hoover Dam. Eller hva med en helikoptertur over Grand Canyon?

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Info om arenaen:

The Mirage LOVE Theater

The Mirage LOVE Theater

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: LOVE - Cirque du Soleil

LOVE - Cirque du Soleil

4.7 (6)
Fra kr 1,373
LOVE på The Mirage i Las Vegas feirer den musikalske arven til Beatles. LOVE forener magien til Cirque du Soleil med et av tidenes mest elskede rockeband. Billetter til LOVE i Las Vegas her!

Inspirert av poesien til sangtekstene, LOVE utforsker innholdet i sangene til Beatles gjennom ulike scener med mennesker både fra virkeligheten og fra fantasien. 60 internasjonale artister viser frem en rå og ung energi forsterket av luftfremførelser, ekstremsport og urban freestyle dans.

LOVE vant en Grammy i 2008 for 'Best Compilation Soundtrack Album for a Motion Picture, Television or Other Visual Media!'

LOVE i Las Vegas kombinerer magien til Cirque du Soleil med ånden og lidenskapen til tidenes mest elskede rockeband - The Beatles - for å skape en levende, intim og kraftfull underholdningsopplevelse.

Veibeskrivelse

The Mirage LOVE Theater

Adresse
3400 S. Las Vegas Blvd Las Vegas NV US

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine