Sightseeing

Las Vegas er et ekte mekka av muligheter. Her finner du sightseeingturer i og rundt Las Vegas, både i selve byen og i nærheten av utrolige Nevada. Finn din sightseeingtur i Las Vegas  her!

Sightseeing
 
Hoover Dam ekspress halvdagstur

Hoover Dam ekspress halvdagstur

Når du besøker Las Vegas, bør du ikke lure deg selv fra å besøke Hoover Dam. Den imponerende demningen ligger i Black Canyon fra Colorado River på grensen mellom de amerikanske statene Arizona og Nevada. Hoover Dam er ofte kalt en av de 7 menneskebygde underverker i verden. Book turen din her!

Fra 779 kr
Hoover Dam City Deluxe tur

Hoover Dam City Deluxe tur

Bli med oss på en tur til den utrolige Hoover Dam og Lake Mead, den største menneskelagte innsjøen i den vestlige hemisfære. Denne heldagsturen inkluderer også en lunsjbuffet og en sjokkoladefabrikktur. Book turen din her!

Fra 974 kr
Hoover Dam og Lake Mead cruise

Hoover Dam og Lake Mead cruise

Opplev Hoover Dam og Lake Mead på denne fantastiske turen som inkluderer en tur i demningen, både over og under overflaten, et cruise på Lake Mead, en lett lunsj og besøk i sjokkoladefabrikk. Book nå for en dag med ren glede utenfor Las Vegas.

Fra 1494 kr
Hoover Dam ekspress halvdagstur inkl. helikopterflygning

Hoover Dam ekspress halvdagstur inkl. helikopterflygning

Bli med på en tur og nyt de utrolige utsiktene over Hoover Dam og Lake Mead. Denne turen inkluderer en helikoptertur som tar deg med rundt Hoover Dam og Lake Mead området for noen utrolige utsikter over en av verdens største menneskelagde innsjø og demning. Book turen din her.

Fra 2143 kr
Lake Mead middagscruise

Lake Mead middagscruise

Dra på et fantastisk cruise ombord på Desert Princess, opplev den nydelige kveldsutsikten over innsjøen og Hoover Dam, det unike sceneriet, det omringende dyrelivet rundt Lake Mead og en deilig middag. Book turen din her.

Fra 1688 kr
Las Vegas Night Strip tur m. Champagneskål

Las Vegas Night Strip tur m. Champagneskål

Bli med oss på en tur til den berømte Las Vegas Strip! Sopp ved det berømte 'Welcome to Las Vegas' skiltet for bildemuligheter og en champagneskål, opplev verdens største sjokkoladefontene og se et fantastisk vannfonteneshow. Book nå!

Fra 520 kr
Norsk
scroll flags right
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv