Black Canyon elverafting eventyr

Black Canyon elverafting eventyr

Pris fra 1442 kr

Din Black Canyon elverafting eventyrtur starter med en kjøretur ned Lower Portal Road, veien som konstruksjonsarbeidere brukte når de bygde Hoover Dam. Du vil ankomme til basen i Hoover Dam. Her får du utsikt fra fugleperspektiv over den nye forbindende broen, som spenner fra Black Canyon og forbinder Arizona og Nevada, 275 meter over Colorado River.

Dra på elverafting og opplev de vakre fossene, varme kilder og andre geologiske undere, storhornet ørkensau, havørn, store blå hegrer og mye mer. Din erfarne og kunnskapsrike guide deler sin kunnskap om historien om demningen og området.

Du kommer til å tilbringe tre timer på å utforske 19 km med historie mens du kjører gjennom canyons vegger, som på noen steder reiser seg 600 meter over elvekanten.

Din inkluderte lunsj kommer i en souvernirisolert pakke. Vi stopper på stranden for å spise lunsj og gir deg muligheten til å svømme i det kalde og klare vannet i Colorado River. Turen din avslutter i enden av Willow Beach, Arizona, og deretter kjører vi tilbake til Las Vegas.

På denne turen får du oppleve mange av de følgende høydepunkter:

Høydepunkter:

- Sjansen til å svømme i Colorado River.

- Se havørner, storhornet ørkensau og store blå hegrer.

- Fosser, varme kilder og andre geologiske undere.

Varighet: 8 timer

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv den ut og ta den med på turen.

- Denne turen inkluderer gratis transport fra til hoteller for gjester som bor på hoteller i nærheten av The Strip. Senere i bestillingsprosessen spør vi deg om hotellopplysninger. Tidspunkt for henting er mellom kl.7:30 og kl.09:00.

- 24 til 48 timer før turdatoen din, ber vi deg om å ringe vår turagent for å planlegge tidspunkt for henting på hotellet ditt i nærheten av The Strip. På e-billetten som du mottar etter at du har fullført bookingen din, er agentens avgiftsfrie telefonnummer oppgitt.

- Turen er på engelsk.

- Barnebilletter er tilgjengelig for barn i alderen 5-15 år. Barn opp til 4 år er med gratis i følge med en betalende voksen.

- Vi anbefaler på det sterkeste at du tar på deg komfortable gåsko, solkrem, lagdelte klær og hatt.

- Turen inkluderer hotelltransport fra utvalgte hotell i Las Vegas. Tidspunkt for henting er ca. mellom kl.08-09.

- Turen inkluderer lunsj (kalkun wrap, frukt, kjeks, chips og flaskevann) i en isolert souvernir kjølebag. (Vegetar eller glutenfri lunsj er også tilgjengelig ved beskjed 48 timer på forånd).

 

Bestill billetter

Dato
Black Canyon elverafting eventyr Info

Black Canyon elverafting eventyr
Denne turen inkluderer hotelltransport til utvalgte hoteller i Las Vegas.

Info

Black Canyon elverafting eventyr
Turen varer fra kl.09:30 til kl.14:30.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Se turens rute.

Norsk
scroll flags right
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn