Luftballongtur

Luftballongtur

Pris fra 2342 kr

Prøv en opplevelse for livet! Book en fantastisk luftballongtur, som varer fra 45 minutter til 1,5 timer i lufen etterfulgt av en tradisjonnel champagneskål.

I løpen av flyturen din får du en spektakulær utsikt over de vakre Red Rock Mountains og den berømte Las Vegas Strip. Du drifter stille over byen og landskapet hvor du får se dyreliv og vink til misunnelige tilskuere under deg.

Du burde planlegge å være med oss opp til 4 timer totalt for å tillate tid til innsjekk, reise til utfartsstedet, sikkerhetsrutiner, oppsetting og oppakking av ballongen, i tillegg til returreisen til vårt opprinngelige møtested. Ta med kamera, videokamera eller kikkert hvis du ønsker, i tillegg til etui som kan beskytte utstyret ved landing.

Varighet: omtrent 4 timer

Viktig informasjon:

- Kort tid etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv ut billetten og ta den med på turen.

- Denne turen inkluderer gratis transport fra og til hoteller i nærheten av The Strip. Senere i bestillingsprosessen spør vi deg etter hotellopplysninger. Hentetid er OMTRENT 1 til 2 timer før planlagt flytid.

- Omtrent 24 timer før turdatoen din, må du ringe til vår agent for å avtale luftballongturens tid og hentetid fra hotellet ditt i nærheten av The Strip. På e-billetten som du mottar etter at du har fullført bookingen er vår agents avgiftsfrie telefonnummer oppgitt.

- Turen er på engelsk.

- Barn må være 10 år og eldre for å være med på denne turen.

- Alle reservasjoner må bli bekreftet kvelden før flyturen for å bekrefte henting på hvilket hotell og tidspunkt.

Vennligst merk: Luftballongturer er ekstremt væravhengige. Vi krever mindre enn 8 knop vind, i tillegg til ingen kommende stormer. Din sikkerhet er vår hovedprioritet. Vegas Baloon Rides reserverer seg rettigheten til å avlyse turen grunnet værforhold og andre sikkerhetsgrunner.

- Vi anbefaler at du kler deg lag på lag. Det kan være ganske kaldt tidlig på morgnene og kan fort bli varmt når solen kommer høyere på himmelen. Da du skal klatre inn og ut av kurven, anbefaler vi at du kler deg i komfortable vanlige klær.

- Vi ber deg også om å ta på komfortable og fornuftige sko. Markene kan være ganske grove, derfor er åpen-tå, høye hæler eller sandaler ikke egnede sko.

- Vi anbefaler at du har med en hatt, da varmen fra brennerne kan føre til mildt ubehag for personer som er sensitive for varme.

 

Bestill billetter

Dato
Luftballongtur Info

Luftballongtur
Turen inkluderer hotelltransport.

Info

Luftballongtur
Planlegg å bruke omtrent 4 timer på luftballongturen din.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse


Norsk
scroll flags right
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn